Pages

Klik sini untuk sapot kawan-kawan

Wednesday, July 27, 2011

Sekolah menengah teknik seri Iskandar - Bota, perak

Saya tiada di dalam gambar diatas kerana saya telah memutuskan tidak mahu gambar ini dijadikan gosip setelah saya terkenal nanti

Saja je aku letak gambar bebudak kelas aku masa sekolah teknik dulu. Budak mekanikal 3 ni sebenar adalah budak paling baik sekali pada zaman itu. Kalau diikutkan, ada antara kami mungkin ada yang nyaris-nyaris dapat jawatan perdana menteri. Namun bak kata orang-orang tua "kerana nila setitik, sapi mendapat nama". 
Jika anda perhatikan betul-betul terdapat adegan gay ditayangkan dengan selamba. Biar saya terangkan mengapa mereka jadi selamba. Mungkin bukan niat mereka untuk menjadi gay, tapi ini berpunca dari nasi yang mereka telah makan di atas meja itu. Nasi itu adalah hasil ujikaji terbaru pelajar kelas Automotif.
Mereka boleh di ketegorikan mabuk flash kamera. kerana setelah makan nasi itu, mereka tidak boleh terdedah kepada cahaya terang. Ini boleh membuatkan mereka terlupa jantina masing-masing dan pasangan mereka. kehkehkehkeh, Jika nak dibandingkan, Angelina Jolie pun tak berani wat posing macam tu. Ini dikira berani level nam belas.
Dengar cite tempat kami ambil gambar ni berhantu. Saya pun tak pasti sangat, tapi dah orang kata. Saya dengar je. Jika anda perhatikan betul-betul dekat lampu sebelah tangga tu. Cuba anda tengok betul-betul. Haaa... nampak tak? Takde apa-apa kan? Memang takde apa-apa pun. Gelap. Kehkehkehkeh!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...