Pages

Klik sini untuk sapot kawan-kawan

Tuesday, November 22, 2011

Bola Sepak

Dah lama saya tak update pasal bola. Bukan dah tak minat dekat bola, cuma saya nak bagi peluang dekat pasukan kesayangan saya iaitu Skuad Harimau buat yang terbaik. Tak nak saya kacau diorang punya perancangan. Lagi satu sebab saya tak nak bersuara, sebab kalau saya bersuara, kaki dengan tangan saya mesti naik punya. Itu hari saya baru acah nak lempang Apek, air mata dia dah bergenang. Lepas tu merajuk duduk tepi padang main rumput. Hati kaca betul. Siapa suruh pergi lepak dengan makwe-makwe dekat disko!

Malam tadi waktu tengah guling guling dekat tempat tidur saya, saya ada dapat mesej dari Apek. Kelam kabut dia hantar sms dekat saya. Entah kenapa saya pun tak tau. Tapi pagi tadi waktu saya datang opis, saya ada usha dekat Youtube. Patutlah. Menang penalti sebab dia ada save bola. Sabtu minggu lepas dia sibuk cari saya dekat rumah. Sibuk ajak bincang pasal nak pergi bercuti dekat Bali sana. Konon konon nak ambik hati saya balik.

Dulu waktu B. Sathianathan masih jadi coach Skuad Harimau Malaya, dia ada cakap dekat saya dia nak beli Misha Omar dengan Siti Sarah Raisudin. Misha Omar dia nak letak bahagian penyerang, Siti Sarah jadi defender. Tu yang saya terus gulingkan dia. Habis jahanam skuad negara kita.
Inilah budak yang selamatkan bola tu
 PS : Malaysia kini diiktiraf 'Raja Bola ASEAN' cool x?

test

Ini Amir Bin Ali. Member kat tempat kerja saya. Dia pandai main seruling.
Itu hari saya buat ujian IQ. Dapat result 96. Pagi tadi test dekat online punya. Soalan sikit punya banyak. Dapat result 126. dan keputusan yang diberi menerangkan bahawa saya mempunyai pemikiran yang CENTER. Bukan otak kanan atau kiri. Daya pemikiran yang Fleksible. Daya tumpuan saya lebih kepada Audio berbanding Visual. Cool tak?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...